De volgende generatie power van DuracellDuracell Optimum

Met trots introduceren we de nieuwe Duracell Optimum, onze meest baanbrekende innovatie tot nu toe. Duracell Optimum 1,5 volt AA- en AAA-batterijen gebruiken een unieke formule die helpt om de prestaties van uw apparaten te verbeteren. Ze gaan langer1 mee in sommige apparaten, zoals je Xbox One draadloze controller, terwijl het ervoor zorgt dat andere apparaten, zoals je RC-speelgoedauto2 sneller1 gaan voor een betere speeltijd, of je schroevendraaier op batterijen3 sneller1 draait om je meubels in recordtijd in elkaar te zetten.

Haal meer uit uw apparaten met Duracell Optimum.

1Levert extra levensduur ten opzichte van de Minimale Gemiddelde Duur van de 2015 IEC digitale camera test (www.iec.ch) OF extra kracht in bepaalde apparaten vs. de eerstvolgende beste Duracell alkaline AA-batterij. Resultaten kunnen verschillen per apparaat of gebruikspatroon. Voor meer informatie: www.duracell.info
2Getest in Spinmaster Grave Digger 1:24, 24 GHz
3Getest in Black + Decker BCF601

Extra Levensduur1 in sommige apparaten

Langer werken en spelen.

Extra Kracht1 in andere apparaten

Haal meer snelheid uit uw apparaten voor een betere speeltijd. Snellere rotatie om tijd te besparen bij het in elkaar zetten of demonteren van meubels.

Optimum verpakking

Uniek ontwerp houdt batterijen op hun plaats en maakt veilige opslag mogelijk tijdens recycling.

BEKIJK DE BATTERIJEN IN ACTIE

OPTIMALE PRESTATIES
IN EEN OPTIMALE VERPAKKING

De verpakking van Duracell Optimum is 100% recyclebaar.

Optimums verpakking houdt nieuwe batterijen op hun plaats en zorgt ervoor dat u gebruikte batterijen veilig kunt bewaren voor recycling.

DE WETENSCHAP

Aan onze beste batterijtechnologie hebben we een NIEUW ACTIEF MATERIAAL VOOR MEER ENERGIE toegevoegd.

Duracell Optimum batterijspanning is hetzelfde als de spanning van andere Duracell alkalinebatterijen (1,5 V), maar het actieve materiaal en de alkalische chemie maken het mogelijk om een ​​hogere bedrijfsspanning te leveren aan een breed scala aan apparaten.

Ratings & Reviews

4.6/5
Koop nu