Carrières bij Duracell

Waarom Duracell?

Duracell is wat marktaandeel betreft ’s werelds nummer 1 bedrijf en de leidinggevende fabrikant van hoogwaardige alkalinebatterijen.

Why Duracell?

Gemiddeld worden er 63 Duracellproducten per seconde verkocht

Why Duracell?

Nr. 1 merk equity wereldwijd. De Duracell bunny en de zwart- en koperkleurige batterij zijn de synoniemen van de batterij

Why Duracell?

Duracell is het nummer 1 batterijmerk en wordt aanbevolen door de grootste apparatenfabrikanten ter wereld

Duracell Duracell

DURACELL

De kracht van Duracell

Duracell – een vast onderdeel van de Berkshire Hathaway groep – een dynamisch, multicultureel bedrijf met een hoge integriteit, verantwoordelijkheid en een can-do-houding bij al onze medewerkers. Het is deze instelling die ons drijft bij het vervullen van onze ambitie om ’s werelds onbetwiste nummer 1 fabrikant voor consumentbatterijen te blijven.

De kracht van onze medewerkers (Duracell kampioenen)

Onze medewerkers willen van Duracell de eerste keuze maken wat betreft stroomvoorziening voor de meest gebruikte apparaten en op lange termijn waarde en succes voor onze partners creëren.

De kracht van continue innovatie

Duracell kan terugkijken op een rijke geschiedenis van innovatie en de voortdurende ontwikkeling van batterijen die compacter, krachtiger, efficiënter en duurzamer zijn dan die van onze concurrenten.

collega's die kopjes koffie houden en glimlachen terwijl ze werken

Berkshire Hathaway

Een leider naar wie men opkijkt

Berkshire Hathaway uit Omaha, Nebraska in de VS is een multinational die beschikt over een bedrijfskapitaal van 182 miljard en is bekend vanwege de charismatische voorzitter van de raad van bestuur, Warren Buffett. Fortune Magazine plaatst BH op de 4de plaats op de lijst van de grootste en op de 3de plaats op de lijst van de meest gewaardeerde bedrijven ter wereld.

Een langetermijnvisie

Berkshire heeft een langetermijnstrategie en investeert in bedrijven en mensen die het verschil zullen maken in hun industrie. Zo heeft Berkshire een familie van bedrijven en merken gecreëerd die uitmunten op hun respectievelijk gebied – Duracell is het nieuwste familielid.

Berkshire Hathaway