POWERCHECK™ – Haal het maximum uit uw Duracell batterijen

Bekijk de video

Uw apparaten hebben betrouwbare en duurzame energie nodig - haal dus het maximum uit de stroom van uw batterijen. De duurzame Duracell batterijen met POWERCHECK™ laten u toe om het energiepeil in uw batterijen te controleren. Zo kunt u zelf beslissen welke batterij in welk apparaat moet worden gestopt. Zo haalt u het maximum uit uw batterijen en gaat er geen stroom verloren.

De stroomindicator is erg makkelijk te gebruiken. Als u op de contactpunten op de batterij drukt, begint de elektrische energie te stromen en stroomt dan, omgezet in thermische energie, door de geleidende laag van de batterij. Zo verwarmt de enrgie de thermochromische inkt snel. Als deze warm geneog is, geeft deze het stroompeil aan. Duracell is de enige alkalinebatterij met een stroompeilindicator. POWERCHECK geeft de precieze batterijespanning aan – zo kunt u de batterij nog gebruiken in een ander apparaat in plaats van deze weg te gooien.

De POWERCHECK™ onthult verborgen energie.

Duracell Ultra Power, onze #1 batterij met de langste levensduur*. Met de unieke POWERCHECK heeft u stroompeilindicatie binnen handbereik. U hoeft enkel op de punten waar ‘press’ opstaat te drukken.

*De gemiddeld langst meegaande AA alkalinebatterij van Duracell volgens de 2015 IEC-standaardtests

Er zijn veel apparaten waar we niet zonder kunnen. Sommigen hebben meer stroom nodig dan andere apparaten. Dit maakt dat de stroompeilindicator zo handig is. Als een stroomintensief apparaat uitvalt, betekent dit niet dat de batterijen volledig leeg zijn. Het stroompeil volstaat mogelijk voor een appaat met een laag stroomverbruik. Als u bijvoorbeeld de batterijen uit uw digitale camera haalt, werken deze mogelijk nog prima in speelgoed (niet samen met volle batterijen gebruiken) met de POWERCHECK- technologie komt u gemakkelijk te weten hoeveel energie iedee batterij nog bevat, zodat u nodeloze onderbrekingen kunt vermijden en u uw batterijen opnieuw kunt gebruiken in apparaten die minder energie vergen, ook als ze niet meer werken in apparaten die veel energie nodig hebben. Een nieuwe batterij geeft volle stroom aan, terwijl een gebruikte batterij maar gedeeltelijk stroom aangeeft en een lege batterij een volledig onbruikbaar peil aangeeft. Druk op de witte stippen aan beide uiteinden van de batterij en ga na op de energiemeter hoeveel stroom de batterijen nog bevatten.

Zie hoe het werkt

Kom meer te weten over de POWERCHECK™-technologie van Duracell. Deze innovatie stelt u in staat om het maximum te halen uit de stroom in uw batterijen.

Duracell

Gerelateerde Artikelen

Ontdek hoe de technologie in onze duurzame batterijen ons tot wereldleider hebben gemaakt.

POWERCHECK™ – Haal het maximum uit uw Du…

Uw apparaten hebben betrouwbare en duurzame energie nodig - haal dus het maximum uit de stroom van uw…

EN SAVOIR PLUS

Hoe worden batterijen vervaardigd?

Alkalinebatterijen hebben een lange en rijke geschiedenis van stroomvoorziening voor alledaagse apparaten…

EN SAVOIR PLUS

Verantwoordelijk gebruiken van, zorgen voor…

Kom te weten hoe u het meeste uit een Duracellbatterij kunt halen en hoe deze moeten worden gerecycled.

EN SAVOIR PLUS

Lithium-knoopcelbatterij Veiligheid

Het inslikken van lithium knoopcelbatterijen door baby's en peuters is een serieus gevaar - het is dan ook van…

EN SAVOIR PLUS

Ontworpen om langer te werken

Moderne oplaadtechnologie zorgt ervoor dat Duracells oplaadbare batterijen langer meegaan en uitstekende…

EN SAVOIR PLUS

High Density Core – De revolutionaire…

Duracell Ultra Power-batterijen hebben een kern met hoge dichtheid. Dit geeft de batterij een dichte en…

EN SAVOIR PLUS

Aanbevolen producten

Vorige

Ultra Power alkaline AA-batterijen

TOT 100% MEER POWER*

* Bij batterijen van AA-formaat in vergelijking met de minimale gemiddelde duur van de IEC digitale camera test 2015. Resultaten kunnen variëren per apparaat of gebruikspatroon. (www.iec.ch)

Kies een aantal

Ultra Power alkaline AAA-batterijen

TOT 100% MEER POWER*

* Bij batterijen van AAA-formaat in vergelijking met de minimale gemiddelde duur van de IEC gemotoriseerd speelgoed test. Resultaten kunnen variëren per apparaat of gebruikspatroon. (www.iec.ch)

Kies een aantal

Ultra Power alkaline 9V-batterijen

100% PRESTATIES GEGARANDEERD*

* Commerciële garantie vs. de minimale gemiddelde duur in de IEC-testen 2015 van 9v-batterijen. Resultaten kunnen variëren per apparaat of gebruikspatroon. (www.iec.ch)

Kies een aantal
Volgende

DURACELL® Voor professionals

Bij Duracell Professional streven wij ernaar om professionele stroomoplossingen aan te bieden aan bedrijven met de meest uiteenlopende behoeften. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van een hele reeks hoogwaardige batterijen en laders en komen tegemoet aan de behoeften van iedere organisatie.