De lange levensduur van een Duracellbatterij

U heeft betrouwbare, duurzame stroom nodig voor uw apparaten. Sommige van uw apparaten verbruiken veel stroom (bijv. digitale camera's), andere wat minder (bijv. afstandsbedieningen). Welk apparaat u ook gebruikt, op Duracell kunt u steeds vertrouwen om duurzame stroom te leveren.

De duurzame prestaties van een Duracell batterij worden mogelijk gemaakt door de moderne technologieën in de batterij. De drie belangrijkste technologieën zijn: Duralock, POWERCHECK™ en High Density Core. Duralock houdt het actieve materiaal in een robuuste behuizing en voorkomt lekkages. POWERCHECK™ helpt u bij het controleren van het stroompeil in de batterij en stelt u in staat om de batterij te gebruiken tot het einde toe. En de High Density Core van Duracell Ultra is gevuld met meer actieve bestanddelen en levert dus meer energie. Al deze technologieën maken de duurzame stroom van Duracellbatterijen mogelijk.

Duurzame prestaties voor uw comfort

Duracell batterijen bieden u duurzame stroom om ervoor te zorgen dat uw dagelijkse apparaten goed werken zonder onverwachte onderbrekingen.

Uitgerust met een geïntegreerde koelventilator om oververhitting te voorkomen, maken Duracell Hi-Speed Chargers gebruik van een universele voltage (110-240 V), met 9 verschillende veiligheidskenmerken. Ze kunnen 2 of 4 batterijen laden en bieden u 3 indicatieniveaus: laden, opgeladen en fout. Ze worden ontworpen voor AA, AAA, C, D en 9V batterijen, welke kunnen worden gebruikt in apparaten met laag stroomverbruik na een snelle laadbeurt van 15 minuten. De Rechargeable-technologie van Duracell biedt ook duurzame prestaties. Met een digitale camera kunt u bijvoorbeeld 535 foto’s* nemen met Recharge Ultra batterijen. Anders kunt u ze ook gebruiken in uw spelconsoles, voor tot 25 uur ononderbroken prestaties met Duracell Recharge Ultra.

*De resultaten kunnen verschillen per apparaat

Gerelateerde Artikelen

Ontdek hoe de technologie in onze duurzame batterijen ons tot wereldleider hebben gemaakt.

Hoe worden batterijen vervaardigd?

Alkalinebatterijen hebben een lange en rijke geschiedenis van stroomvoorziening voor alledaagse apparaten…

EN SAVOIR PLUS

Verantwoordelijk gebruiken van, zorgen voor…

Kom te weten hoe u het meeste uit een Duracellbatterij kunt halen en hoe deze moeten worden gerecycled.

EN SAVOIR PLUS

Lithium-knoopcelbatterij Veiligheid

Het inslikken van lithium knoopcelbatterijen door baby's en peuters is een serieus gevaar - het is dan ook van…

EN SAVOIR PLUS

Batterijen gemaakt om langer mee te gaan…

Moderne oplaadtechnologie zorgt ervoor dat Duracells oplaadbare batterijen langer meegaan en uitstekende…

EN SAVOIR PLUS

Aanbevolen producten

Vorige

Duracell Rechargeable AAA 900mAh batterijen

De Duracell Rechargeable AAA 900mAh batterijen blijven tot 12 maanden opgeladen

Kies een aantal
Koop nu

Plus alkaline AA-batterijen

Geeft tot 100% extra levensduur aan alle apparaten*

*Vergeleken met de minimale gemiddelde duur van de IEC AA-test van digitale camera's uit 2015. Resultaten kunnen per apparaat verschillen (website van IEC)

Kies een aantal
Koop nu
Volgende