Levensuur van Duracell batterijen: gaan lang mee!

Zorgdragen voor mijn gezondheid

Bij Duracell zijn wij er trots op dat ons merk wordt vertrouwd door tal van artsen en apothekers; wij zijn ook trots dat onze batterijen worden gebruikt om uw apparaten en die van uw kinderen van stroom te voorzien. Onze batterijen zijn er voor u en bieden u een betrouwbare babyfoonbatterij aan zodat u weer een zorg minder heeft. Of een batterij voor uw digitale thermometer wanneer u ziek bent. Wij weten dat u geen compromissen aanvaardt wanneer het gaat om de gezondheid van uw gezin. Wij aanvaarden er dan ook geen in onze producten.

AANGEDREVEN MET DURACELL

Duracell Batterijen voor hoorapparaten

MIS NOOIT EEN DEUNTJE MET DURACELL BATTERIJEN VOOR HOORAPPARATEN

Mis nooit een noot in een deuntje of een woord in een conversatie. Het leven heeft veel kostbare momenten waar we allemaal ten volle van willen genieten. Dat motiveert Duracell om betrouwbare, duurzame en kwikvrije batterijen voor hoorapparaten te maken. Door de extralange EasyTabs zijn onze batterijen voor hoorapparaten makkelijk te gebruiken, te vervangen en te verwijderen. Duracells lichte, maar sterke verpakking houdt niet alleen uw batterijen veilig, maar is ook gemakkelijk te openen en eenvoudig te hanteren. Dankzij Duracells systeem met kleurcodes is het heel eenvoudig om de juiste batterij voor uw apparaat te kiezen. Ze zijn verkrijgbaar in de volgende maten: 10, 13, 312 en 675.

Meer te weten komen
Stroom voor alle leeftijden

VOOR EEN GEZOND, ZORGENLOOS LEVEN

Met de tijd wordt u afhankelijk van apparaten die u helpen om uw gezondheid in de gaten te houden. U Kunt vertrouwen op Duracell als het gaat om uw glucosemeter- en hartslagmonitorbatterijen. Gebruik Duracell batterijen voor uw medische apparaten en maak u geen zorgen meer over het vervangen van lage kwaliteit batterijen.

Meer te weten komen

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Vorige
Productbeoordeling 0/5

Duracell Ultra alkaline AA-batterijen

TOT 100% MEER POWER*

*Bij batterijen van AA-formaat in vergelijking met de minimale gemiddelde duur van de IEC digitale camera test 2015. Resultaten kunnen variëren per apparaat of gebruikspatroon. (www.iec.ch)

Kies een aantal
Productbeoordeling 0/5

Hearing Aid-batterijen – 10

Hoor ieder moment met onze duurzame batterijen

Kies een aantal
Productbeoordeling 0/5

2032 Lithium Knoopcelbatterijen

Betrouwbare en duurzame lithium knoopcelbatterij

Kies een aantal
Volgende