De beste U, elke dag opnieuw

Schoonheid en
verzorging

Huishoudelijke apparatuur maakt ons leven eenvoudiger. U kunt Duracell gebruiken om uw apparaten duurzaam van stroom te voorzien. Elektrische verzorgingsapparaten helpen u niet alleen om u elke dag weer goed te voelen, maar vereenvoudigen ook de dagelijkse bezigheden in een druk leven. U kunt vertrouwen op Duracell als stroombron voor uw apparaten.

AANGEDREVEN MET DURACELL

Duracell Ultra

VOOR DUURZAME STROOM

Uw dagelijkse verzorgingsroutine in de ochtend kan ingewikkeld worden en daarvoor wilt u betrouwbare stroom die het een ander kan vergemakkelijken. Ontdek dagelijks gebruiksgemak voor u en uw gezin met Duracell Ultra. Deze zijn speciaal ontworpen voor dagelijkse apparaten zoals uw elektrische tandenborstel. De duurzame Duracell batterijen zijn ideaal in de weegschaal in uw badkamer, in een elektrisch scheerapparaat en een tal van andere verzorgings- en schoonheidsapparaten.

Meer te weten komen

Long Life Ion Core™

TOPPRESTATIES VOOR UW VERZORGINGSROUTINE

Stroom voor uw dagelijkse verzorgingsroutine met Duracell Recharge Ultra batterijen, die gegarandeerd 5 jaar meegaan of tot 400 keer kunnen worden opgeladen. Probeer Duracell Rechargeable-batterijen met Ion Core™ voor draagbare toestellen – ideaal voor uw elektrische tondeuse of elektrische tandenborstel alsook vele andere draagbare verzorgingstoestellen.

Meer te weten komen
Geniet langer van uw verzorgingstoestellen

VIND MEER TIJD VOOR UZELF

Wij weten hoe belangrijk uw verzorgingsroutine is voor u en we willen dat u zich steeds allerbest voelt. Met schoonheidstoestellen op Duracellbatterijen kunt u er zeker van zijn dat uw routine niet zal worden onderbroken. Duracells #1 duurzaamste Ultra* batterijen zorgen ervoor dat u de batterijen in uw elektrische scheerapparaat, weegschaal of tandenborstel niet zo vaak moet vervangen.

*Duracells langst meegaande AA alkalinebatterij gemiddeld volgens 2015 IEC-standaardtests

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Vorige
Productbeoordeling
0/5

Duracell Ultra alkaline AA-batterijen

TOT 100% MEER POWER*

*Bij batterijen van AA-formaat in vergelijking met de minimale gemiddelde duur van de IEC digitale camera test 2015. Resultaten kunnen variëren per apparaat of gebruikspatroon. (www.iec.ch)

Kies een aantal
Productbeoordeling
0/5

Duracell Rechargeable AA 2500mAh batterijen

Duracell Rechargeable AA 2500mAh batterijen zijn onze langs meegaande batterijen per laadbeurt

(voor herlaadbare AA-batterijen, per laadbeurt in hetzelfde apparaat)

Kies een aantal
Volgende