Duracell batterijen voor speelgoed

Plezier met het gezin

Van babystapjes tot de grootste dromen – Duracell begeleidt u op uw reis. Onze batterijen brengen uw lievelingsspeelgoed tot leven en doen dat gedurende heel uw kindertijd tot uw ouderschap. Wanneer speelgoed tot leven komt met stroom uit batterijen of wanneer een helikopter met een afstandsbediening blijft rondvliegen, dan beseft u dat onze batterijen echt het verschil maken.

AANGEDREVEN MET DURACELL

Duracell Ultra Power

DUURZAME BATTERIJEN, LANGDURIG PLEZIER

Die verwondering op het gezicht van een kind is gewoon prachtig. Daarom heeft u gekozen voor Duracell Ultra Power, onze #1 batterij met langste levensduur met POWERCHECK™*. Wanneer u batterijen nodig heeft voor uw auto met afstandsbediening of een spelconsole, dan kunt u steeds vertrouwen op Duracell.

*Duracells langst meegaande AA alkalinebatterij gemiddeld volgens 2015 IEC-standaardtests

Meer te weten komen

POWERCHECK™

STROOM VOOR FIJNE HERINNERINGEN

Uw kinderen houden van de tijd die u samen met hen doorbrengt, en wanneer je met speelgoed op Duracell POWERCHECK™ batterijen speelt, dan kun je er zeker van zijn dat zij daar fijne herinneringen aan zullen overhouden. Geen verrassingen, geen ongewenste onderbrekingen. Alleen u, uw kinderen en het plezier dat u hen biedt.

Meer te weten komen
Uw speelgoed veilig houden

TIPS VOOR ALLE SPEELGOED OP BATTERIJEN

De beste batterijen voor speelgoed zijn degene die lang meegaan, dus vergeet niet om uw batterijen apart te houden wanneer deze niet worden gebruikt en om regelmatig hun lading na te kijken. Laat uw batterijen langer meegaan en voorkom teleurstellend speelgoed of stroomtekort.

Meer te weten komen

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Vorige

Ultra Power alkaline AA-batterijen

TOT 100% MEER POWER*

* Bij batterijen van AA-formaat in vergelijking met de minimale gemiddelde duur van de IEC digitale camera test 2015. Resultaten kunnen variëren per apparaat of gebruikspatroon. (www.iec.ch)

Kies een aantal

Recharge Ultra AA-batterijen

Onze baterij die het langst meegaat per lading*
*voor herlaadbare AA-batterijen, per laadbeurt in hetzelfde apparaat

Kies een aantal
Volgende