Stroom voor ontdekkingsreizigers van alle leeftijden 

Buitenactiviteiten en avontuur

Waar het leven u en uw gezin ook mee naartoe neemt, u kunt blijven vertrouwen op Duracell om uw apparaten van stroom te voorzien tijdens uw avonturen. Wij helpen u om tijdens uw avonturen en expedities uw contacten te onderhouden met een lader voor mobiele telefoons, leggen uw mooiste herinneringen vast met camerabaterijen en helpen u veilig thuis te komen met de batterijen voor GPS-navigatie.

AANGEDREVEN MET DURACELL

Duracell Ultra

BATTERIJEN VOOR AL UW AVONTUREN

U wilt graag de grenzeloze energie van uw kinderen kunnen bijbenen en daarom kiest u voor Duracell Ultra. Onze #1 batterij met langste levensduur en met POWERCHECK*. Deze zijn betrouwbaar als u gaat joggen in het park of een uitstapje maakt met uw gezin. Raak nooit meer verdwaald met behulp van Duracells betrouwbare GPS-batterijen of kies voor de beste zaklampbatterijen om een nacht buiten op avontuur te gaan.

*Duracells langst meegaande AA alkalinebatterij gemiddeld volgens 2015 IEC-standaardtests

Meer te weten komen

Zorg & Verwijdering

KOM MEER TE WETEN OVER VERANTWOORDELIJK GEBRUIKEN EN VERWIJDEREN VAN BATTERIJEN

Ons milieu is uniek erfgoed voor uw kinderen en kleinkinderen. Bij Duracell willen wij bijdragen aan het behoud hiervan. Samen met onze partners zetten wij ons in om batterijen te recyclen. Als u wilt dat uw kinderen ook kunnen genieten van de natuur, gooi elge batterijen niet ni de prullenbak maar breng ze terug naar de winkel of naar een recyclingcentrale.

Meer te weten komen
Duralock

ONDERSTEUNEN VAN UW ACTIEVE LEVENSSTIJL

Wanneer u aan het trainen bent, staan wij klaar om u te helpen. Wanneer u ’s ochtends gaat joggen, helpen wij u om uw hartslag bij te houden met een betrouwbare batterij in uw toestel. Duracellbatterijen met Duralock kunnen maar liefst 10 jaar worden bewaard en voorzien uw fitnesstracker van stroom elke stap op de weg naar een gezonder en krachtiger iemand.

Meer te weten komen

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Vorige
Productbeoordeling
0/5

Duracell Ultra alkaline AA-batterijen

TOT 100% MEER POWER*

*Bij batterijen van AA-formaat in vergelijking met de minimale gemiddelde duur van de IEC digitale camera test 2015. Resultaten kunnen variëren per apparaat of gebruikspatroon. (www.iec.ch)

Kies een aantal
Productbeoordeling
0/5

Duracell Rechargeable AA 2500mAh batterijen

Duracell Rechargeable AA 2500mAh batterijen zijn onze langs meegaande batterijen per laadbeurt

(voor herlaadbare AA-batterijen, per laadbeurt in hetzelfde apparaat)

Kies een aantal
Volgende