Voor een veiliger, gemakkelijker leven

Accessoires voor
u en uw thuis

Wanneer het gaat om de veiligheid van uw gezin kunt u vertrouwen op de duurzame en betrouwbare batterijen van Duracell. Maak gebruik van Duracell Ultra Power als batterij voor uw rookalarm en wees er zeker van dat deze u niet in de steek zal laten. Duracell batterijen zijn ideaal voor apparaten die u niet steeds wilt controleren en die een tijd met dezelfde batterijen moeten kunnen meegaan, zoals rookalarmen en horloges. Wanneer de tijd rijp is om de batterijen in uw horloge te vervangen, dan kunt u kiezen voor Duracells betrouwbare horlogebatterijen.

AANGEDREVEN MET DURACELL

Plus Power

STERKE PRESTATIES VOOR UW APPARATEN

Als u bezorgd bent om de veiligheid van uw auto of gewoon wat wilt relaxen voor de TV, dan kunt u steeds een beroep doen op Duracell Plus Power. Duracell Plus Power is betrouwbaar en duurzaam en dus ideaal voor uw dagelijkse apparaten. Daarom is Duracell Plus Power de perfecte keuze voor autoalarmsystemen of TV-afstandsbedieningen.

Meer te weten komen

Batterij 101

BASISINFORMATIE OVER MOBIELE STROOM

Veel mensen maken dagelijks gebruik van batterijen. Daarom is het van belang om kort enkele feiten op een rijtje te zetten. Ben u benieuwd naar de chemische samenstelling van batterijen of wilt u weten hoe u uw batterijen kunt recyclen, neem dan onze handleiding door. Kom te weten hoe u de batterijen op verantwoordelijke wijze gebruikt, bewaart en verwijdert en hoe u het maximum uit uw Duracell batterijen kunt halen.

Meer te weten komen
Duracell Ion Core Technology

WANNEER DAGELIJKSE PRESTATIES VAN BELANG ZIJN

Denkt u eraan om over te schakelen op oplaadbare batterijen? Wist u dat Duracells Rechargeable-batterijen met Ion Core-technologie honderden keren kunnen worden opgeladen? Duracells oplaadbare batterijen werken uitstekend in al uw apparaten, en onze laders stellen u in staat om uw batterijen weer op te laden zonder onaangename verrassingen.

Meer te weten komen

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Vorige
Productbeoordeling 4.6/5 (38)

Ultra Power alkaline AA-batterijen

Onze batterij die het langste meegaat* met Powercheck™
*Duracells AA alkaline batterij, volgens de 2015 IEC-standaardtesten

Kies een aantal
Koop nu

Recharge Ultra AA-batterijen

Onze baterij die het langst meegaat per lading*
*voor herlaadbare AA-batterijen, per laadbeurt in hetzelfde apparaat

Kies een aantal
Koop nu

Recharge Ultra AAA-batterijen

GAAT GEGARANDEERD 5 JAAR MEE*
*Of 400 oplaadbeurten, waarvan het eerst sprake is.

Kies een aantal
Koop nu
Volgende