Voor een veiliger, gemakkelijker leven

Accessoires voor
u en uw thuis

Wanneer het gaat om de veiligheid van uw gezin kunt u vertrouwen op de duurzame en betrouwbare batterijen van Duracell. Maak gebruik van Duracell Ultra als batterij voor uw rookalarm en wees er zeker van dat deze u niet in de steek zal laten. Duracell batterijen zijn ideaal voor apparaten die u niet steeds wilt controleren en die een tijd met dezelfde batterijen moeten kunnen meegaan, zoals rookalarmen en horloges. Wanneer de tijd rijp is om de batterijen in uw horloge te vervangen, dan kunt u kiezen voor Duracells betrouwbare horlogebatterijen.

AANGEDREVEN MET DURACELL

Plus

STERKE PRESTATIES VOOR UW APPARATEN

Als u bezorgd bent om de veiligheid van uw auto of gewoon wat wilt relaxen voor de TV, dan kunt u steeds een beroep doen op Duracell Plus. Duracell Plus is betrouwbaar en duurzaam en dus ideaal voor uw dagelijkse apparaten. Daarom is Duracell Plus de perfecte keuze voor autoalarmsystemen of TV-afstandsbedieningen.

Meer te weten komen

Batterij 101

BASISINFORMATIE OVER MOBIELE STROOM

Veel mensen maken dagelijks gebruik van batterijen. Daarom is het van belang om kort enkele feiten op een rijtje te zetten. Ben u benieuwd naar de chemische samenstelling van batterijen of wilt u weten hoe u uw batterijen kunt recyclen, neem dan onze handleiding door. Kom te weten hoe u de batterijen op verantwoordelijke wijze gebruikt, bewaart en verwijdert en hoe u het maximum uit uw Duracell batterijen kunt halen.

Meer te weten komen
Duracell Ion Core Technology

WANNEER DAGELIJKSE PRESTATIES VAN BELANG ZIJN

Denkt u eraan om over te schakelen op oplaadbare batterijen? Wist u dat Duracells Rechargeable-batterijen met Ion Core-technologie honderden keren kunnen worden opgeladen? Duracells oplaadbare batterijen werken uitstekend in al uw apparaten, en onze laders stellen u in staat om uw batterijen weer op te laden zonder onaangename verrassingen.

Meer te weten komen

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Vorige
Productbeoordeling
0/5

Duracell Ultra alkaline AA-batterijen

TOT 100% MEER POWER*

*Bij batterijen van AA-formaat in vergelijking met de minimale gemiddelde duur van de IEC digitale camera test 2015. Resultaten kunnen variëren per apparaat of gebruikspatroon. (www.iec.ch)

Kies een aantal
Productbeoordeling
0/5

Duracell Rechargeable AA 2500mAh batterijen

Duracell Rechargeable AA 2500mAh batterijen zijn onze langs meegaande batterijen per laadbeurt

(voor herlaadbare AA-batterijen, per laadbeurt in hetzelfde apparaat)

Kies een aantal
Productbeoordeling
0/5

Duracell Rechargeable AAA 900mAh batterijen

De Duracell Rechargeable AAA 900mAh batterijen blijven tot 12 maanden opgeladen

Kies een aantal
Volgende